Skip to Content

Bioshock

Oyunun başında oyuncu karakteri Jack e, 1960 lılara dayanan yer altındaki şehre, Rapture, ulaşmak için bir uçak kazasında nasıl hayatta kalacağı söyleniyor. Oyuncu, ona saldıran ve genetik olarak geliştirilmiş Splicers karakterinden miras kalan Rapture da güvenli bir şekilde yolunu bulması için hedefler veren Atlası takip eder. Şehrin kurucusu, Andrew Ryan, oyuncuların öldürmesi gereken Splicer ları kullanarak Jack i mağlup etmeyi planlar. Oyuncu robot ve kamera gib nesneleri daha sonra savaşmak için haklayabilir. Sistemi çökertmek için, oyuncu suyun geçebileceği iki nokta arasında bir boru bağlamayı gerektiren mini bir oyunu çözmek zorundadır.

Karakter elektrik enerjisi, telekinesis vb extra güçler veren plasmidleri toplayabilir. Bunlar toplandığında ve oyun boyunca toplanmış EVE nin şırıngalarını kullanarak doldurulması gerektiğinde karşılıklı değiştirilebilir. Plasmidler, karakterin, ADAM ı toplayan küçük kız kardeşden topladığı ADAM ı kullanarak satın alınabilir. Siz ya, size talimatı verildiği gibi ve daha fazla ADAM la sonuçlanan onları öldürür ve ADAM ı alırsınız, ya da onları daha az ADAM la sonuçlanan ayırırsınız. Ancak onları ayırmak karakterinizi ödüllendirir. Eğer bütün amaçlar tamamlanırsa, oyunun sonucu bu kararlara bağlıdır.

Oyunun detaylı incelemesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

0
Your rating: Hiçbiri